Politics

Der kom en USB-stick med posten

Torsdag eftermiddag fandt jeg en prøvekuvert fra Trine-Lise Væring i min postkasse. Inde i kuverten lå den (længe) ventede USB-stick med Oh Purity udgivelsen, ikke et kedeligt plastik USB-stick, men et der er lavet af lyst træ – måske birketræ – og Oh Purity brændt ind træet.
På den ene side er det som om jeg blot har bestilt noget musik fra nettet, men så er det alligevel anderledes, da jeg gennem crowdfunding har bidraget til at projektet blev gennemført.
På sticken findes der musik, video, pressebilleder og et html baseret univers.
Kald mig bare gammeldags, men normalt er musik noget jeg hører i stereo uden billeder, sådan hørte jeg da også Oh Purity første gang, men kunne ikke holde nysgerrigheden fra også at se filmen. I filmen introducerer Trine-Lise de enkelte numre og fortæller om tanker omkring tilblivelsen. Det giver en mere fyldig fornemmelse af hvad er har været tænkt i forbindelse med skabelse af musikken og hvad der har påvirket den.

Blandingen af barokinstrumenter med ny musik i en jazz/rock stil og Trine-Lises stemme er spændende. Hør selv et uddrag på youtube.

Jeg har besluttet mig, for at når jeg støder på interessant crowdfunding projekter, så kaster jeg også penge i dem. Men kriterierne for at beslutte om jeg deltager i finanseringen er ikke helt som når jeg bare køber et produkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.