City,  Landscape,  Nature

Bilkirkegården i Ryd

Pinselørdag tog vi på en ekspedition til Småland, ikke for at se på Emil eller Lönneberg, men for at se på bilvrag der er ved at ruste op i en gammel tørvemose.

Hovedformålet med turen var at fotografere bilerne, for når der er løv på træerne og lidt sollys er der mulighed for at lave nogle rigtigt flotte fotos. Pinselørdag så iflg. vejrudsigten ud til at blive den eneste dag i weekenden hvor alle forudsætningerne kunne opfyldes, så kursen blev sat.

Der er 233 km til Ryd fra Lyngby, ruten over Kristianstad byder på stort set samtlige vej typer, motorvej, motortrafikvej, landevej, bivej, byvej og gader. Så der er rig mulighed for også at få et kig på den svenske natur og bebyggelse undervejs.

Selve skrotpladsen ligger på vej 119 2 km fra Ryd på nordlig side af vejen, der er et fint skilt ved den lille P-Plads.

Læs om stedet hos sydsverige.dk

Vi brugte ca 2 timer på stedet og synes selv vi fik mange gode fotos med hjem.

Da vi kom retur til P-pladsen var bilen omringet af Corvette Club Sweden, som var på udflugt. De var 43 Corvetter (og et par Camaroer og en AMG) i kortegen og selvom de mere end fyldte P-pladsen og parkerede så de kun kunne forlade stede koordineret havde de sikret at vi kunne komme ud uden koordination.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.