Foto

En af mine hobbyer er foto. Jeg bruger således gerne en stor del af min fritid og ferier på at tage billeder af de steder jeg besøger. Her på siden viser jeg et lille udsnit af mine billeder.

Omkring redigering af fotos har jeg pålagt mig et minimumsprincip. Det betyder at jeg justere lyset så det passer bedst muligt med den situation jeg oplevede, jeg beskærer og retter horisonten. Jeg hverken fjerner eller tilføjer elementer i billedet, hvis jeg undtagelsesvis gør det skriver jeg det udtrykkeligt i beskrivelsen.

Fotos her på siden er alle mine egne optagelser, jeg ‘låner’ eller retter sjæler ikke andres billeder eller overtræder deres ophavsret. Det forventer jeg selvfølgelig også besøgende på siden gør. Hvis du skulle have lyst til at anvende et billede kan det godt lade sig gøre, jeg skal såmænd blot akkrediteres ved brugen af fotoet.
Skriv blot “Foto: niels@hanseninc.dk” under fotoet. Hvis anvendelsen er kommercielt eller politisk rettet skal du også skrive en mail til mig for at indhente godkendelse før brugen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.